Tutti Pizza reviews

Schrijf een TuttiPizza review!

Renee Janssen uit Meijel

10 december 2018

""Wij hebben het weekend van 8 december vriendenweekend gehad op locatie! TuttiPizza is hiervoor een perfecte optie voor het 'avondeten'. Overheerlijke pizza's! Genoeg keuze Geen afwas ;) en zeer vriendelijk personeel! Ik zal zeker nog een keer een beroep op jullie gaan doen! TuttiPizza is TOP! "

Danny en Lian uit Venlo

12 november 2018

"We hebben 10 november jl. verjaardag feestje gevierd van onze dochters. TuttiPizza was hierbij de welbekende kers op de taart! Prachtige pizza's zo uit de oven en rijkelijk belegd ! Meteen een aantal van ongeveer 6 pizza's per ronde zodat er voor een ieder genoeg was. Vriendelijk geholpen in een ongedwongen sfeer ! Heerlijk gegeten door een fijn concept. Bedankt hiervoor en graag tot de volgende verjaardag! "

Yvon Smeets uit Venlo

18 oktober 2018

"Wij én onze gasten hebben tijdens ons feest genoten van de heerlijke pizza's van TuttiPizza... Alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. De Pizza's zijn rijkelijk belegd en veel verschillende soorten. Een echt aanrader !!"

Maurice Hebben uit Beesel

24 september 2018

"Vandaag met de familiedag genoten van de heerlijke pizza’s en ijsjes van TuttiPizza! Pizza’s zijn heerlijk, zeer vriendelijke medewerkers en duidelijke en heldere afspraken. Absoluut top!"

Claudia Püschel uit Kevelaer. (D)

19 september 2018

"Am 15.9. hatten wir eine Feier mit 60 Personen. Bereits die Absprachen mit TuttiPizza verliefen sehr gut. TuttipPizza war pünktlich, unkompliziert,sehr freundlich, super lecker und knusprig und gut belegt. Die Gäste waren alle sehr zufrieden und satt. Es wurde so lange gebacken, bis keiner mehr etwas essen wollte. Vielen lieben Dank und Grüße"

Familie Nijssen uit Hout-Blerick

18 september 2018

"Wij hadden afgelopen zaterdag onze eerste familiedag. Gezellig met z'n allen bij elkaar. Lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. We hebben gesmuld van de heerlijke pizza's. Van jong tot oud. Het was top. Bedankt voor de gezelligheid Stef en Kayleigh!!"

Make a wish voor Mike in Meerlo

16 september 2018

"Hoi, Wat hebben ze gesmikkeld van jullie heerlijke pizza's! Nogmaals heel hartelijk dank dat jullie een bijdrage geleverd hebben om deze dag tot een onvergetelijke herrinnering te maken. Met vriendelijke groet, Suzan Ummenthun Wensvervuller Limburg Frits Spitsstraat 1 | 1217WC | Hilversum Postbus 13 | 1200AA | Hilversum www.makeawishnederland.org "

Patricia de Roder uit Maarheze.

10 september 2018

"Wat een heerlijke pizza's en mooi concept! Niet meer dan lof! De pizzabakker die we geboekt hadden liet 1 dag van te voren afweten en TuttiPizza kon dit gelijk oplossen. Wat handig is is dat je steeds 6 pizza's in stukken gesneden aangeboden krijgt waardoor iedereen gelijk kan eten. Super aardige mensen en super service! En de prijs? Nergens goedkoper!"

Fam. Kisters uit Heerlen

6 september 2018

"Afgelopen zondag, 2 september, hebben wij onze Zilveren bruiloft gevierd. Mede dankzij TuttiPizza was het een geweldige dag. Onze gasten waren zeer onder de indruk. De pizza's waren heerlijk, veel verschillende soorten. Niks anders dan positieve reacties. Alles was zeer netjes verzorgd. Bedankt TuttiPizza voor de uitstekende service. "

Familie Vankan uit Linne

3 september 2018

"Afgelopen weekend hebben we de verjaardag van mijn man en mijzelf gevierd. We wilden eens wat anders dan anders.......nou dat is gelukt!!! We hebben heerlijk genoten van de verschillende pizza's. Alle gasten waren nieuwsgierig naar de pizzawagen en allemaal wel een kijkje komen nemen. De service en de kwaliteit waren top!!!! Bedankt en zeer zeker tot een volgende keer !"

Organisatie buurtfeest Hasselderheide Velden

30 augustus 2018

"Ons buurtfeest was geslaagd met jullie aanwezigheid, want bij een drankje hoort een hapje. We wisten van tevoren niet hoeveel mensen er op het feestje zouden komen en konden dus geen garanties geven. Top dat jullie het toch aandurfden! De klandizie was groot, jullie hebben stevig door moeten bakken maar ik heb alleen maar goede reacties gehoord over de kwaliteit. Bedankt en wellicht tot volgend jaar!"

Fam. Geris uit Meijel

27 augustus 2018

"Tuinfeestje met 20-25 man; Iedereen was erg verrast door de pizza wagen ! de pizza's waren werkelijk super lekker en het werkte perfect! 6 pizza's op tafel , en de volgende 6 zaten alweer in de oven.. super gedaan en zeker ga ik hier nog eens gebruik van maken.. bedankt !"

Fam. Schrijen uit Herten (Roermond)

27 augustus 2018

"Afgelopen zaterdag hebben we mijn 30e verjaardag gevierd met ong. 70 gasten. Iedereen was verrast door de pizzawagen en we hebben veel complimenten van gasten gekregen over de heerlijke pizza's en de goede verzorging. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!"

Familie Vaessen uit Maasbree

20 augustus 2018

"De familiedag van onze vriendengroep is afgelopen zaterdag extra goed geslaagd door medewerking van Tutti Pizza. Ze hadden zelfs Pizza's met Nutella en vers fruit voorbereid die de kids heerlijk vonden. Bedankt maar weer voor de heerlijke pizza's en de perfecte service!"

Ron Koolen uit Ospel

20 augustus 2018

"Met een gezelschap van jong tot oud een familiefeest zeer geslaagd afgesloten met het eten van de ter plekke gemaakte pizza's. Alleen maar positieve reacties ontvangen van de deelnemers: 'heerlijke pizza's', 'fijn dat je steeds een stuk pizza kunt eten en hierdoor alle smaken kunt proberen'. Ook de speciaal voor de kinderen gemaakte pizza's met nutella en fruit vielen zeer goed in de smaak. Niemand die lang hoeft te wachten, het gaat razendsnel. En dat in combinatie met een zeer scherpe prijs. Ondanks dat de locatie wat lastiger bereikbaar was voor jullie wagen, super dat jullie toch tot aan het gezelschap doorreden om echt bij de mensen de pizza's te kunnen maken! Kortom, top geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar. "

Familie Peters uit Herten

8 augustus 2018

"Wij hadden een gezellige poolparty in de tuin met onze Duitse familie. Niemand had hier nog ooit van gehoord, dus we waren erg benieuwd hoe alles in zijn werk ging. Alles van tevoren al doorgegeven en uiteindelijk verschenen er 16 overheerlijke pizza's in 8 stukken gesneden en erna 15 ijsjes. Iedereen was tevreden en we werden goed verzorgd. Dankjewel TuttiPizza voor het compleet maken van een geweldige avond!"

VOBULA @ ZLSM te Simpelveld

1 augustus 2018

"Tijdens onze kampweek, waarbij we 5 ochtenden vrijwillig onderhoud plegen aan het tracé van de ZLSM in Simpelveld, heeft TuttiPizza, op de donderdagavond, voor al onze 50 kampdeelnemers overheerlijke pizza's gebakken. Een geweldige bus, vriendelijk personeel en het belangrijkste....heerlijke en warme pizza's!" "

Annie Huijs oet Panningen

30 juli 2018

"vur de ierste kier heije weeij unne pizzawage! en de meiste minse op oos fiesje heije der nog noeit van gehuurd! Idderein voong t geweldig!T waas good verzorgd lekker en we heije allemoal blieje minse op oos fiest!nog ens TuttiPizza BEDANKT!!!!!"

Petra uit Helden

15 juli 2018

"Iedereen op ons tuinfeest was verrast door de pizza-wagen in de tuin. We hebben genoten van jullie heerlijke pizza's. Goede prijs-kwaliteit en ruim voldoende soorten. Flexibele, prettige en snelle service. Thanks en tot een volgende keer!"

Hermien Steegh uit Belfeld

10 juli 2018

"Net zoals de vorige keer niets dan lof voor de goede verzorging. De gasten waren enorm verrast en hebben genoten van de vers gemaakte pizza's!!"

Yvonne Janssen uit Venlo

9 juli 2018

"Heerlijk genoten van super verse en heerlijke pizza's, niet vet en veel keuze en super goede smaak. Contact erg goed van tevoren en tijdens de avond. Aardige mensen. Het was mede dankzij jullie een top avond. Weer eens wat anders dan een bbq of frietwagen. Absoluut voor herhaling vatbaar. Bedankt!!"

Familie Teunissen uit Venlo

3 juli 2018

"Ook wij hebben weer mogen genieten van de overheerlijke pizza's van TuttiPizza , een echte aanrader! "

Rob Muijsenberg uit Helden

2 juli 2018

"Op mijn Abraham feestje heerlijk pizza's om met zijn allen van te genieten. Contact vooraf liep goed en ook de verdere afstemming net zoals op de avond zelf. Bedankt"

Lisette Slag uit Grubbenvorst

25 juni 2018

"We hebben een afsluitingsfeestje van mijn dochters volleybalteam gehad, met als afsluiter , PIZZA'S! Ze waren heerlijk, goede variatie en het personeel leuk in de omgang! Echt voor herhaling vatbaar!"

Marc Nijssen uit Blerick

25 juni 2018

"Prima pizza's goede kwaliteit en service en zeer attent ijs als toetje !"

Geert en Paulien Coolen uit Horst-America

25 juni 2018

"Afgelopen zaterdag TuttiPizza op bezoek gehad. Onze gasten en wij hebben genoten van heerlijke pizza's Een aanrader! "

Thea Peeters uit Beesel

11 juni 2018

"Heerlijke Pizza's, geweldige service, en de ijsjes waren ook heel lekker, Italiaans ijs met een Italiaans tintje echt aan te bevelen!!"

Fam Keijsers uit Leunen

4 juni 2018

"Gisteren genoten van de pizza's van TuttiPizza op het communiefeest van onze zoon. Iedereen vond het een origineel idee en was vol lof over de smaak en de variaties van de verschillende pizza's. Onze zoon vond het geweldig dat hij zelf in de wagen een pizza mocht maken. "

Familie Smedts uit Kessel

4 juni 2018

"Gisteren familiedag gehad. Met jullie heerlijke, vers gemaakte pizza's. Iedereen was erg enthousiast en de pizza's waren heerlijk. Top!"

Imke en Jeroen van Baal

28 mei 2018

"Op het Communiefeest van onze dochter hebben jullie op een prima manier voor het eten gezorgd! Fleur vond de verrassing ook erg leuk! De pizza's waren erg lekker. De pizza auto met oven is erg professioneel ingericht en er wordt op een zeer hygienische manier gebakken. Super goed verzorgd! Ook het bakken van de glutenvrije pizza ging zonder problemen. Deze was ook erg lekker! TuttiPizza is een echte aanrader! "

Familie Vaessen Maasbree

28 mei 2018

"Het communiefeest van Ruth, onze dochter is mede door Tutti Pizza een onvergetelijke dag geworden voor haar. De pizza's waren heerlijk, ze heeft zelf mee mogen bakken en de afspraken zijn wederom keurig nagekomen. Kortom: een aanrader voor elk feestje! Bedankt maar weer."

Leonie uit Venlo

23 mei 2018

"Was hardstikke lekker en heel goed geregeld. We waren met een klein gezelschap en iedereen heeft genoten van de verse en warme pizza's"

Frank, Bianca, Lotte en Imke uit Venlo

23 mei 2018

"Op de communie van Lotte afgelopen maandag heeft iedereen genoten van de heerlijke pizza's van TuttiPizza. Aardige mensen en heel goed verzorgd. Lotte vond haar eigen gemaakte pizza heerlijk. Bedankt voor alles, zo was het feest compleet. "

Malissa, Kim en Gijs uit Velden

18 mei 2018

"Wij vonden het super en voor Malissa was het een extra verrassing ,ze wist niet wat we geregeld hadden en ze vond het geweldig . De reacties waren fijn om te horen de gasten vonden de pizza's heerlijk. Jullie ook bedankt voor de geleverde service echt top. "

CONTOUR Accountants Venlo

2 mei 2018

"Gisteravond met een aantal collega's een lekkere pizza gegeten van TuttiPizza tijdens een avond-overleg. Vers voor de deur gebakken en daardoor lekker warm. Aanrader!"

BC Broekhin Jenaplan personeel uit Swalmen.

5 maart 2018

"TuttiPizza heeft op ons personeelsfeest voor het eten gezorgd. Iedereen vond de pizza's erg lekker, goed warm, veel keuze. Het idee, pizza aan huis, is super bevonden. Is zeker een aanrader."

Rick Wijnhoven en familie uit Tegelen

26 februari 2018

"Heerlijke pizza. Aardig personeel en onze gasten waren erg te spreken over de pizza. Top, echt een aanrader. "

Ubroek BV MAchinefabriek Blerick

15 januari 2018

" Vrijdag 12-1-2018 tijdens onze nieuwjaarsreceptie werd de catering verzorgd door Tutti Pizza. Een grote keuze aan heerlijke pizza's en alles prima top geregeld."

Voetbalelftal Wittenhorst 2 uit Horst.

13 januari 2018

"Gisteren een heerlijk feestje gehad bij onze leider in Melderslo. Hij had Tutti Pizza geregeld, dat was echt fantastisch lekker. Veel soorten overheerlijke pizza's en bereid door vakkundig vriendelijk personeel. Een echte aanrader! "

Mia Hendricks uit Venlo

20 november 2017

"Heerlijke goed belegde pizza's. Iedereen heeft ervan gesmuld en waren enthousiast. Ook leuke omgang met kleine kinderen. "

Sabine Walraven uit Leunen

15 november 2017

"Wat waren de pizza's heerlijk. Op mijn feestje ter gelegenheid van mijn 40 ste verjaardag. Allemaal leuke reacties gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals mijn grote dank daar voor. Groetjes Sabine "

Yvette Timmermans uit Venlo

5 november 2017

"Via Like & Deelactie van TuttiPizza op Facebook hadden wij 4 pizza's gewonnen! Mooi op tijd, heerlijk warm en krokant en vriendelijke service! Bedankt, we hebben ervan gesmuld!"

Fam Hermans uit Horst-Meterik

17 oktober 2017

"Iedereen heerlijk gegeten, genodigden waren enthousiast."

Cafevoetbalvereniging Prei United uit Horst-Melderslo

1 oktober 2017

"Op onze feestavond van Prei United in Melderslo, hebben jullie ons geweldig verrast met overheerlijke pizza's! Geweldig personeel wat er voor zorgde dat wij een lekker bodempje hadden voor een geslaagde feestavond. TuttiPizza bedankt!"

Ger Spee Toon Hermans Huis Venlo

25 september 2017

"Tijdens de slotavond van onze activiteit de "11 van Venlo" een fietstocht van 11 jongeren die met kanker te maken hebben (gehad), hebben we kunnen kennis maken met de uiterst smaakvolle pizza's van Tutti Pizza. Op een zeer vriendelijke en professionele wijze is door hun een bijdrage geleverd aan het welslagen van deze avond. "

Familie Hogenbirk/de Bree/Pleune uit Hellevoetsluis.

21 september 2017

"Op zondag 17 september hebben wij het Pleuneweekend afgesloten met heerlijke verse pizza's die door de 35 volwassenen en de kleintjes zeer smakelijk naar binnen zijn gewerkt. Zeer aan te bevelen."

Fam Hermans Venlo

5 september 2017

"Genoten van de heerlijke pizza's tijdens ons jaarlijkse " personeelstennistoernooi". "

Familie Mombarg-van Deursen, Maasbree

29 augustus 2017

"We hebben genoten van de pizza's. Iedereen was enthousiast. Super kwaliteit en zeer vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer!! "

Familie Hermans uit Helden

29 augustus 2017

"Alleen maar positieve en enthousiaste reacties van alle gasten gehoord (jong en oud)! De pizza's waren heerlijk, vriendelijk personeel en goed overleg. Top!"

Fam. Hermkes uit Velden

14 augustus 2017

"Bedankt het was zeer geslaagd en de pizza was overheerlijk onze gasten waren er zeer over te spreken voor herhaling vatbaar bedankt"

www.vobula.nl

12 augustus 2017

"Tijdens onze kampweek, waarbij we 5 ochtenden vrijwillig onderhoud plegen aan "de Borggraaf" in Lottum, heeft TuttiPizza, op de woensdagavond, voor al onze 40 kampdeelnemers overheerlijke pizza's gebakken. Een geweldige bus, vriendelijk personeel en het belangrijkste....heerlijke en warme pizza's!"

Familiedag van familie Jacobs uit Venlo

19 juli 2017

"Het laten voorrijden van een mobiele pizzawagen was een groot succes voor jong en oud binnen onze familie. Een heerlijk vers gebakken pizza in eigen tuin, geweldig!"

Vriendendag " de Boerenvlaegels " uit Kessel

17 juli 2017

"De pizza's waren super en het personeel vriendelijk. Het was weer overheerlijk en mede door jullie een top feest ! Bedankt daarvoor. Voor elk wat wils. Zeker weten tot ziens !"

Fam. Driessen - familiedag

17 juli 2017

"Tutti Pizza heeft onze familiedag op een geweldige manier afgesloten! Hartelijke mensen en heerlijke pizza's!! Ontzettend bedankt!"

Familiedag van Fam. v.d. Eertwegh

16 juli 2017

"Tutti Pizza zette de puntjes op de 'i' voor onze familiedag. Netjes verzorgd, hygiënisch maar bovenal verrukkelijke pizza's! Wij hebben genoten! Dank je wel!"

Remy en Marianne uit Venlo

5 juli 2017

"Graag willen wij jullie ook nog hartelijk bedanken voor de super goede zorgen èn overheerlijke pizza's. Mede door jullie hebben we er een super geslaagd tuinfeest van kunnen maken .... we, maar eigenlijk, iedereen, hebben genoten!! "

Vriendengoep VZN, Mariëlle uit Maasbree.

26 juni 2017

"Heerlijke pizza's..."

Fam.Fleuren uit Baarlo.

26 juni 2017

"Alweer heerlijke pizza's gegeten.Dit keer op ons eigen feestje.Alleen maar enthousiaste reacties van onze gasten! Dank je wel Stef!"

Fam. Hunnekens uit Helden-Grashoek

21 juni 2017

"Helemaal geweldig, en erg lekker ."

Familie Hendriks uit Maasbree

14 juni 2017

"Wat een heerlijke afsluiting van onze familiedag! Iedereen was positief verrast en de pizza's waren fantastisch. Complimenten en ga zo door!"

Linda Reinders uit Venlo

6 juni 2017

"Het was een verrassing voor de feestvierders bij de communie, ze hebben genoten van de heerlijke pizza's. Luuk mocht zelf een pizza maken en dat vond hij geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Vriendengroep de Garage Belfeld

29 mei 2017

"Ook wij kunnen alleen maar vol lof spreken over TuttiPizza! Een echte aanrader! Overheerlijk!"

Familie Konings uit Tegelen

22 mei 2017

"Super gaaf. Leuk communie feest gehad met heeeeerlijke pizza's ."

Chyano, Ger, Wendy en Charissa

18 mei 2017

"Wat een verrassing TuttiPizza op de communie van Chyano en wat een lieve en aardige mensen werken hier. Bovendien waren de pizza 's super lekker , is het systeem met budgetbewaking enz ook erg prettig en heeft dit al met al bijgedragen aan een superleuke dag ! Bedankt Wiel en Caidy ik zal deze dag nooit meer vergeten. "

Dames team MO gemeente Peel en Maas

15 mei 2017

"Jullie hebben er een onvergetelijke middag van gemaakt. De lekkere pizza's in combinatie met de goede ambiance (buiten rond een kampvuur) en het leuke gezelschap maakten het top! "

Familie Krebbers uit Well

13 mei 2017

"Goeie formule deze Pizza wagen! Heerlijke pizza's en super services. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Fam. van Heel uit Venlo

8 mei 2017

"Een super communie feest gehad mede dankzij Tuttipizza. Alles top in de puntjes geregeld en goede kwaliteit pizza's. Volgende feestje vragen wij jullie weer. Bedankt "

Chantal de Koning uit Venlo

7 mei 2017

"Iedereen heeft enorm genoten van de pizza's waren echt heerlijk! super service ! Echte aanrader!"

Dorien van Rensen uit Velden.

7 februari 2017

"Heerlijke pizza's, belegd met verse producten. Aanrader!!"

Michel en Petra, Abraham en Sara uit Meterik

30 januari 2017

"Onze complimenten en die van onze gasten. De pizza's waren overheerlijk! "

JongNL Horst- Meterik

17 januari 2017

"Bedankt voor de lekkere pizza's! Zeker de moeite waard en weer eens wat anders, diverse soorten verse pizza's die op locatie worden gemaakt. Complimenten vanuit Meterik!"

Ingrid en Henk van TC De Snelle Sprong uit Tegelen.

11 december 2016

"Vandaag bij TC De Snelle Sprong pizza als afsluiting van de oergezellige wintermixcompetitie dit jaar. Een aanrader, hartstikke lekker en de pizza vers voor de deur gemaakt. Volgend jaar beslist weer. Wiel bedankt. :-)"

Fam. Twaalfhoven uit Maasbree

29 november 2016

"Mede door jullie werd ons 25 jarig huwelijksfeest een succes! Wij en onze gasten vonden de pizza's heerlijk. Complimenten en ga vooral zo door. Echt een aanrader!"

B.Kessels van voetbalvereniging VVV'03 uit Venlo

28 november 2016

"Wij de veteranen van VVV'03 hebben op 26-11 genoten van jullie over heerlijke pizza's en zeker ook van jullie prettige service. Een ECHTE aanrader voor elk feest .Bedankt. "

Irene Weijs uit Well

23 oktober 2016

"Wij vonden het echt super goed! Heerlijke pizza's, mooi op tijd aanwezig, vriendelijke mensen, kortom; we hebben genoten. En zo ook al onze gasten, zij waren allemaal verrast en hebben heerlijk gegeten. Hartelijk Bedankt! We zeggen het voort."

Stichting KidzBase uit Venlo

14 oktober 2016

"TuttiPizza kwam als afsluiting van de KidzBase Off Road dag 2016. We waren met 130 personen, maar daar draaide TuttiPizza zijn hand niet voor om. Alle pizza's werden met een glimlach geserveerd en iedereen en met name de kinderen hebben gesmuld van de heerlijke pizza’s. Dank jullie wel! "

Wilbert Coenders uit Meerlo

12 oktober 2016

"Ook via deze weg bedankt voor de vriendelijke en flexibele service en vooral de hele lekkere pizza’s! Ben blij dat ik jullie gevraagd heb. Jullie hebben zelfs mijn 78-jarige vader, die nog nooit een pizza at omdat hij dacht dat hij ze niet lekker zou vinden, aan het eten gekregen! Compliment! "

Sandra van J & M Beheer uit Bergschenhoek

10 oktober 2016

"Super lekkere pizza´s en een groot succes op ons bedrijfsuitje van afgelopen vrijdag! Heel erg bedankt!"

Nikie

9 oktober 2016

"Wat zijn deze pizza's lekker. Echt een aanrader voor welke gelegenheid dan ook!! Super systeem....iedereen eet samen en voor iedereen genoeg keuze!! "

Aniek Donkers uit Helden (Dorp)

28 september 2016

"Afgelopen zondag neven-nichtendag gehad. TuttiPizza heeft ons feestje compleet gemaakt. Aan alle wensen werd voldaan. Boven onze verwachtingen. Bedankt voor alle lekkere pizza's."

Danny uit Venlo

26 september 2016

"Afgelopen zaterdag straatfeest gehad op de Smaragd in Venlo. Tuttipizza was ook aanwezig en het was een groot feest. Bedankt voor de heerlijke verse pizza's !!! "

Vera Peeters van de Kesselse Sport Vereniging. Kessel (L)

18 september 2016

"Zaterdag hadden we vrijwilligersdag van de sportvereniging KSV. 's Middags hebben we wie is "De Mol" gedaan en 's avonds hadden we ook nog een programma. Als organisatie dachten we: hoe leuk zou het zijn als we TuttiPizza laten komen voor het avondeten. En ja hoor dat hebben we gedaan en wat een succes. Iedereen was erg tevreden."

Fam.Trienekens uit Helden.

16 september 2016

"aanrader!"

MOSA-Regio Zwem- en Waterpolovereniging uit Venlo

7 september 2016

"Ter afsluiting van ons kamp kwam TuttiPizza bij ons verse pizza's bakken. Iedereen (22 kinderen en alle begeleiders) waren erg tevreden over de lekkere pizza's. Alles was prima geregeld. SUPER!"

Fam. Herlaar-Hamers uit Herten (Roermond)

5 september 2016

"Even waren we weer terug in Italie, en dat bij ons voor de deur. Wat een lieve enthousiaste "pizza-bakkers" en heerlijke verse pizza's. Het verjaardagsfeestje was zeer geslaagd, en hele enthousiaste gasten. Dank je wel TuttiPizza, Top!"

Ria en Gerard Corts uit Ede

15 augustus 2016

"De lekkerste Pizza's vers gebakken bij ons thuis voor de deur tijdens een verjaardagsfeestje afgelopen zondag. TuttiPizza het was fantastisch! We hebben er allemaal van genoten. TOP! "

Ralf uit Maasbree

7 juli 2016

"Afgelopen zaterdag familiedag met onze vrienden. Ondanks slechte weer TuttiPizza op bezoek en de kids mee in de wagen pizza's bakken. iedereen vond het heerlijk en gezellig. wat ons betreft tot een volgende keer! "

Yvonne uit Kessel

18 mei 2016

"Zondag heerlijke pizza's gegeten tijdens Communie feest van onze dochter Isa. Voor de deur, uitgebreide keuze en Isa vond nog het leukst dat ze zelf pizza's mocht maken. Zeker een aanrader voor een feestje en hier voor herhaling vatbaar."

Ilse uit Someren.

7 mei 2016

"Afgelopen week genoten van de heerlijke pizza's van Tutti Pizza tijdens de communie van onze dochter. Super leuk concept, de pizza's waren overheerlijk. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar."

Ruud

30 april 2016

"Vandaag op het feestje van mijn petekind overheerlijke pizza gegeten van Tutti Pizza. Vers voor de deur klaargemaakt in de Tutti Pizza bus, mmmm. Pizza Picante, Tonno en Primavera, allemaal even lekker. Echt een aanrader. Bedankt Tutti Pizza bakker."

ProfCore B.V.

2 december 2015

"Gisteren voor het eerst een pizza van TuttiPizza gegeten. Erg lekkere pizza, rijkelijk belegd en vers en warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar zo tijdens de lunch! "

Antoinette

21 september 2015

"Afgelopen zaterdag hebben wij op een feestje kennisgemaakt met TuttiPizza.NL The Mobile Pizza Company! Heerlijke pizza's, lekker warm en ter plaatse gebakken dus als je nog een foodtruck zoekt voor een feestje dan kijk ook maar eens op hun facebookpagina!! Jammie, jammie!! "

@je

13 september 2015

"Wat een geweldig concept en ook nog heerlijke pizza's. Zo warm worden ze normaal thuis niet bezorgd!"

Ino

13 september 2015

"Vandaag voor de verjaardag van onze dochter Tutti Pizza laten komen. Helemaal top. Pizza worden vers maar vooral met veel enthousiasme bereid. Voor diegene die eens wat anders willen...Tutti Pizza!!!"

Sander

9 augustus 2015

"Net terug van verjaardag en onze eerste Tutti Pizza ervaring! Lekker vers bereide pizza's met lekkere bodem! Top voor verjaardagen en feestjes. Ga zo door Tutti Pizza!"

Joke uit Sevenum

22 juni 2015

"Chapeau, jullie komst op ons feest met zo'n 90 gasten was heerlijk, letterlijk en figuurlijk gesproken. Jullie pizza's gingen er in als warme euhh pizza's! Perfecte bodem en (fantasie)rijk belegd. Erg Lekker. Ook jullie enthousiaste en vrolijke aanwezigheid met de mobiel paste perfect bij de feestvreugde. Absoluut een aanrader."

Mariëtte

21 juni 2015

""

Leon

17 mei 2015

"Vandaag kennis gemaakt met Tutti Pizza. Wat een heerlijke pizza's! De passie en het enthousiasme van de pizza makers spatte ervan af! Zeker voor herhaling vatbaar!"

Alda uit Meijel

6 april 2015

"Ben vandaag bij de open dag van Dekkers Tweewielers in Wanssum geweest en heb kennis gemaakt met jullie. Super "