Tutti Pizza reviews

Schrijf een TuttiPizza review!

BC Broekhin Jenaplan personeel uit Swalmen.

5 maart 2018

"TuttiPizza heeft op ons personeelsfeest voor het eten gezorgd. Iedereen vond de pizza's erg lekker, goed warm, veel keuze. Het idee, pizza aan huis, is super bevonden. Is zeker een aanrader."

Rick Wijnhoven en familie uit Tegelen

26 februari 2018

"Heerlijke pizza. Aardig personeel en onze gasten waren erg te spreken over de pizza. Top, echt een aanrader. "

Ubroek BV MAchinefabriek Blerick

15 januari 2018

" Vrijdag 12-1-2018 tijdens onze nieuwjaarsreceptie werd de catering verzorgd door Tutti Pizza. Een grote keuze aan heerlijke pizza's en alles prima top geregeld."

Voetbalelftal Wittenhorst 2 uit Horst.

13 januari 2018

"Gisteren een heerlijk feestje gehad bij onze leider in Melderslo. Hij had Tutti Pizza geregeld, dat was echt fantastisch lekker. Veel soorten overheerlijke pizza's en bereid door vakkundig vriendelijk personeel. Een echte aanrader! "

Mia Hendricks uit Venlo

20 november 2017

"Heerlijke goed belegde pizza's. Iedereen heeft ervan gesmuld en waren enthousiast. Ook leuke omgang met kleine kinderen. "

Sabine Walraven uit Leunen

15 november 2017

"Wat waren de pizza's heerlijk. Op mijn feestje ter gelegenheid van mijn 40 ste verjaardag. Allemaal leuke reacties gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals mijn grote dank daar voor. Groetjes Sabine "

Yvette Timmermans uit Venlo

5 november 2017

"Via Like & Deelactie van TuttiPizza op Facebook hadden wij 4 pizza's gewonnen! Mooi op tijd, heerlijk warm en krokant en vriendelijke service! Bedankt, we hebben ervan gesmuld!"

Fam Hermans uit Horst-Meterik

17 oktober 2017

"Iedereen heerlijk gegeten, genodigden waren enthousiast."

Cafevoetbalvereniging Prei United uit Horst-Melderslo

1 oktober 2017

"Op onze feestavond van Prei United in Melderslo, hebben jullie ons geweldig verrast met overheerlijke pizza's! Geweldig personeel wat er voor zorgde dat wij een lekker bodempje hadden voor een geslaagde feestavond. TuttiPizza bedankt!"

Ger Spee Toon Hermans Huis Venlo

25 september 2017

"Tijdens de slotavond van onze activiteit de "11 van Venlo" een fietstocht van 11 jongeren die met kanker te maken hebben (gehad), hebben we kunnen kennis maken met de uiterst smaakvolle pizza's van Tutti Pizza. Op een zeer vriendelijke en professionele wijze is door hun een bijdrage geleverd aan het welslagen van deze avond. "

Familie Hogenbirk/de Bree/Pleune uit Hellevoetsluis.

21 september 2017

"Op zondag 17 september hebben wij het Pleuneweekend afgesloten met heerlijke verse pizza's die door de 35 volwassenen en de kleintjes zeer smakelijk naar binnen zijn gewerkt. Zeer aan te bevelen."

Fam Hermans Venlo

5 september 2017

"Genoten van de heerlijke pizza's tijdens ons jaarlijkse " personeelstennistoernooi". "

Familie Mombarg-van Deursen, Maasbree

29 augustus 2017

"We hebben genoten van de pizza's. Iedereen was enthousiast. Super kwaliteit en zeer vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer!! "

Familie Hermans uit Helden

29 augustus 2017

"Alleen maar positieve en enthousiaste reacties van alle gasten gehoord (jong en oud)! De pizza's waren heerlijk, vriendelijk personeel en goed overleg. Top!"

Fam. Hermkes uit Velden

14 augustus 2017

"Bedankt het was zeer geslaagd en de pizza was overheerlijk onze gasten waren er zeer over te spreken voor herhaling vatbaar bedankt"

www.vobula.nl

12 augustus 2017

"Tijdens onze kampweek, waarbij we 5 ochtenden vrijwillig onderhoud plegen aan "de Borggraaf" in Lottum, heeft TuttiPizza, op de woensdagavond, voor al onze 40 kampdeelnemers overheerlijke pizza's gebakken. Een geweldige bus, vriendelijk personeel en het belangrijkste....heerlijke en warme pizza's!"

Familiedag van familie Jacobs uit Venlo

19 juli 2017

"Het laten voorrijden van een mobiele pizzawagen was een groot succes voor jong en oud binnen onze familie. Een heerlijk vers gebakken pizza in eigen tuin, geweldig!"

Vriendendag " de Boerenvlaegels " uit Kessel

17 juli 2017

"De pizza's waren super en het personeel vriendelijk. Het was weer overheerlijk en mede door jullie een top feest ! Bedankt daarvoor. Voor elk wat wils. Zeker weten tot ziens !"

Fam. Driessen - familiedag

17 juli 2017

"Tutti Pizza heeft onze familiedag op een geweldige manier afgesloten! Hartelijke mensen en heerlijke pizza's!! Ontzettend bedankt!"

Familiedag van Fam. v.d. Eertwegh

16 juli 2017

"Tutti Pizza zette de puntjes op de 'i' voor onze familiedag. Netjes verzorgd, hygiënisch maar bovenal verrukkelijke pizza's! Wij hebben genoten! Dank je wel!"

Remy en Marianne uit Venlo

5 juli 2017

"Graag willen wij jullie ook nog hartelijk bedanken voor de super goede zorgen èn overheerlijke pizza's. Mede door jullie hebben we er een super geslaagd tuinfeest van kunnen maken .... we, maar eigenlijk, iedereen, hebben genoten!! "

Vriendengoep VZN, Mariëlle uit Maasbree.

26 juni 2017

"Heerlijke pizza's..."

Fam.Fleuren uit Baarlo.

26 juni 2017

"Alweer heerlijke pizza's gegeten.Dit keer op ons eigen feestje.Alleen maar enthousiaste reacties van onze gasten! Dank je wel Stef!"

Fam. Hunnekens uit Helden-Grashoek

21 juni 2017

"Helemaal geweldig, en erg lekker ."

Familie Hendriks uit Maasbree

14 juni 2017

"Wat een heerlijke afsluiting van onze familiedag! Iedereen was positief verrast en de pizza's waren fantastisch. Complimenten en ga zo door!"

Linda Reinders uit Venlo

6 juni 2017

"Het was een verrassing voor de feestvierders bij de communie, ze hebben genoten van de heerlijke pizza's. Luuk mocht zelf een pizza maken en dat vond hij geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Vriendengroep de Garage Belfeld

29 mei 2017

"Ook wij kunnen alleen maar vol lof spreken over TuttiPizza! Een echte aanrader! Overheerlijk!"

Familie Konings uit Tegelen

22 mei 2017

"Super gaaf. Leuk communie feest gehad met heeeeerlijke pizza's ."

Chyano, Ger, Wendy en Charissa

18 mei 2017

"Wat een verrassing TuttiPizza op de communie van Chyano en wat een lieve en aardige mensen werken hier. Bovendien waren de pizza 's super lekker , is het systeem met budgetbewaking enz ook erg prettig en heeft dit al met al bijgedragen aan een superleuke dag ! Bedankt Wiel en Caidy ik zal deze dag nooit meer vergeten. "

Dames team MO gemeente Peel en Maas

15 mei 2017

"Jullie hebben er een onvergetelijke middag van gemaakt. De lekkere pizza's in combinatie met de goede ambiance (buiten rond een kampvuur) en het leuke gezelschap maakten het top! "

Familie Krebbers uit Well

13 mei 2017

"Goeie formule deze Pizza wagen! Heerlijke pizza's en super services. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Fam. van Heel uit Venlo

8 mei 2017

"Een super communie feest gehad mede dankzij Tuttipizza. Alles top in de puntjes geregeld en goede kwaliteit pizza's. Volgende feestje vragen wij jullie weer. Bedankt "

Chantal de Koning uit Venlo

7 mei 2017

"Iedereen heeft enorm genoten van de pizza's waren echt heerlijk! super service ! Echte aanrader!"

Dorien van Rensen uit Velden.

7 februari 2017

"Heerlijke pizza's, belegd met verse producten. Aanrader!!"

Michel en Petra, Abraham en Sara uit Meterik

30 januari 2017

"Onze complimenten en die van onze gasten. De pizza's waren overheerlijk! "

JongNL Horst- Meterik

17 januari 2017

"Bedankt voor de lekkere pizza's! Zeker de moeite waard en weer eens wat anders, diverse soorten verse pizza's die op locatie worden gemaakt. Complimenten vanuit Meterik!"

Ingrid en Henk van TC De Snelle Sprong uit Tegelen.

11 december 2016

"Vandaag bij TC De Snelle Sprong pizza als afsluiting van de oergezellige wintermixcompetitie dit jaar. Een aanrader, hartstikke lekker en de pizza vers voor de deur gemaakt. Volgend jaar beslist weer. Wiel bedankt. :-)"

Fam. Twaalfhoven uit Maasbree

29 november 2016

"Mede door jullie werd ons 25 jarig huwelijksfeest een succes! Wij en onze gasten vonden de pizza's heerlijk. Complimenten en ga vooral zo door. Echt een aanrader!"

B.Kessels van voetbalvereniging VVV'03 uit Venlo

28 november 2016

"Wij de veteranen van VVV'03 hebben op 26-11 genoten van jullie over heerlijke pizza's en zeker ook van jullie prettige service. Een ECHTE aanrader voor elk feest .Bedankt. "

Irene Weijs uit Well

23 oktober 2016

"Wij vonden het echt super goed! Heerlijke pizza's, mooi op tijd aanwezig, vriendelijke mensen, kortom; we hebben genoten. En zo ook al onze gasten, zij waren allemaal verrast en hebben heerlijk gegeten. Hartelijk Bedankt! We zeggen het voort."

Stichting KidzBase uit Venlo

14 oktober 2016

"TuttiPizza kwam als afsluiting van de KidzBase Off Road dag 2016. We waren met 130 personen, maar daar draaide TuttiPizza zijn hand niet voor om. Alle pizza's werden met een glimlach geserveerd en iedereen en met name de kinderen hebben gesmuld van de heerlijke pizza’s. Dank jullie wel! "

Wilbert Coenders uit Meerlo

12 oktober 2016

"Ook via deze weg bedankt voor de vriendelijke en flexibele service en vooral de hele lekkere pizza’s! Ben blij dat ik jullie gevraagd heb. Jullie hebben zelfs mijn 78-jarige vader, die nog nooit een pizza at omdat hij dacht dat hij ze niet lekker zou vinden, aan het eten gekregen! Compliment! "

Sandra van J & M Beheer uit Bergschenhoek

10 oktober 2016

"Super lekkere pizza´s en een groot succes op ons bedrijfsuitje van afgelopen vrijdag! Heel erg bedankt!"

Nikie

9 oktober 2016

"Wat zijn deze pizza's lekker. Echt een aanrader voor welke gelegenheid dan ook!! Super systeem....iedereen eet samen en voor iedereen genoeg keuze!! "

Aniek Donkers uit Helden (Dorp)

28 september 2016

"Afgelopen zondag neven-nichtendag gehad. TuttiPizza heeft ons feestje compleet gemaakt. Aan alle wensen werd voldaan. Boven onze verwachtingen. Bedankt voor alle lekkere pizza's."

Danny uit Venlo

26 september 2016

"Afgelopen zaterdag straatfeest gehad op de Smaragd in Venlo. Tuttipizza was ook aanwezig en het was een groot feest. Bedankt voor de heerlijke verse pizza's !!! "

Vera Peeters van de Kesselse Sport Vereniging. Kessel (L)

18 september 2016

"Zaterdag hadden we vrijwilligersdag van de sportvereniging KSV. 's Middags hebben we wie is "De Mol" gedaan en 's avonds hadden we ook nog een programma. Als organisatie dachten we: hoe leuk zou het zijn als we TuttiPizza laten komen voor het avondeten. En ja hoor dat hebben we gedaan en wat een succes. Iedereen was erg tevreden."

Fam.Trienekens uit Helden.

16 september 2016

"aanrader!"

MOSA-Regio Zwem- en Waterpolovereniging uit Venlo

7 september 2016

"Ter afsluiting van ons kamp kwam TuttiPizza bij ons verse pizza's bakken. Iedereen (22 kinderen en alle begeleiders) waren erg tevreden over de lekkere pizza's. Alles was prima geregeld. SUPER!"

Fam. Herlaar-Hamers uit Herten (Roermond)

5 september 2016

"Even waren we weer terug in Italie, en dat bij ons voor de deur. Wat een lieve enthousiaste "pizza-bakkers" en heerlijke verse pizza's. Het verjaardagsfeestje was zeer geslaagd, en hele enthousiaste gasten. Dank je wel TuttiPizza, Top!"

Ria en Gerard Corts uit Ede

15 augustus 2016

"De lekkerste Pizza's vers gebakken bij ons thuis voor de deur tijdens een verjaardagsfeestje afgelopen zondag. TuttiPizza het was fantastisch! We hebben er allemaal van genoten. TOP! "

Ralf uit Maasbree

7 juli 2016

"Afgelopen zaterdag familiedag met onze vrienden. Ondanks slechte weer TuttiPizza op bezoek en de kids mee in de wagen pizza's bakken. iedereen vond het heerlijk en gezellig. wat ons betreft tot een volgende keer! "

Yvonne uit Kessel

18 mei 2016

"Zondag heerlijke pizza's gegeten tijdens Communie feest van onze dochter Isa. Voor de deur, uitgebreide keuze en Isa vond nog het leukst dat ze zelf pizza's mocht maken. Zeker een aanrader voor een feestje en hier voor herhaling vatbaar."

Ilse uit Someren.

7 mei 2016

"Afgelopen week genoten van de heerlijke pizza's van Tutti Pizza tijdens de communie van onze dochter. Super leuk concept, de pizza's waren overheerlijk. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar."

Ruud

30 april 2016

"Vandaag op het feestje van mijn petekind overheerlijke pizza gegeten van Tutti Pizza. Vers voor de deur klaargemaakt in de Tutti Pizza bus, mmmm. Pizza Picante, Tonno en Primavera, allemaal even lekker. Echt een aanrader. Bedankt Tutti Pizza bakker."

ProfCore B.V.

2 december 2015

"Gisteren voor het eerst een pizza van TuttiPizza gegeten. Erg lekkere pizza, rijkelijk belegd en vers en warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar zo tijdens de lunch! "

Antoinette

21 september 2015

"Afgelopen zaterdag hebben wij op een feestje kennisgemaakt met TuttiPizza.NL The Mobile Pizza Company! Heerlijke pizza's, lekker warm en ter plaatse gebakken dus als je nog een foodtruck zoekt voor een feestje dan kijk ook maar eens op hun facebookpagina!! Jammie, jammie!! "

@je

13 september 2015

"Wat een geweldig concept en ook nog heerlijke pizza's. Zo warm worden ze normaal thuis niet bezorgd!"

Ino

13 september 2015

"Vandaag voor de verjaardag van onze dochter Tutti Pizza laten komen. Helemaal top. Pizza worden vers maar vooral met veel enthousiasme bereid. Voor diegene die eens wat anders willen...Tutti Pizza!!!"

Sander

9 augustus 2015

"Net terug van verjaardag en onze eerste Tutti Pizza ervaring! Lekker vers bereide pizza's met lekkere bodem! Top voor verjaardagen en feestjes. Ga zo door Tutti Pizza!"

Joke uit Sevenum

22 juni 2015

"Chapeau, jullie komst op ons feest met zo'n 90 gasten was heerlijk, letterlijk en figuurlijk gesproken. Jullie pizza's gingen er in als warme euhh pizza's! Perfecte bodem en (fantasie)rijk belegd. Erg Lekker. Ook jullie enthousiaste en vrolijke aanwezigheid met de mobiel paste perfect bij de feestvreugde. Absoluut een aanrader."

Mariëtte

21 juni 2015

""

Leon

17 mei 2015

"Vandaag kennis gemaakt met Tutti Pizza. Wat een heerlijke pizza's! De passie en het enthousiasme van de pizza makers spatte ervan af! Zeker voor herhaling vatbaar!"

Alda uit Meijel

6 april 2015

"Ben vandaag bij de open dag van Dekkers Tweewielers in Wanssum geweest en heb kennis gemaakt met jullie. Super "